Kƶpvillkor

 

Här hos Fröken Grönkulla får du handla lite eller mycket men du behöver vara minst 18 år fyllda!

Våra priser

Priserna som anges är i svenska kronor och inkluderar moms 25%.

Betalningssätt

Du kan betala på några olika sätt:

- Förskottsbetalning via Bankgiro 5136-3885: varorna skickas så snart vi ser din betalning på banken. Varor läggs undan i 5 dagar.

- Swish till nr 123 563 6071: varorna skickas så snart vi ser din betalning på banken. Varor läggs undan i 5 dagar.

Betalning med Payson
Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett PaysonKonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB, Nordea och Danske Bank. Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik. Payson startade 2004 i Sverige och flera miljoner personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet. Läs mer om Payson här: www.payson.se

Frakt

Fraktavgift på 69 kr tillkommer om inget annat anges på produkten. 

Vid hämtning av beställning i Vänersborg tillkommer ingen frakt, överenskommelse om tid för hämtning sker via mail. 

Orderbekräftelse

En orderbekräftelse skickas automatiskt till den e-postadress du angivit vid beställningen. Kontrollera att du anger rätt e-postadress. Om du inte får en bekräftelse kan adressen vara felaktig. Kontakta mig i sådana fall.

Leverans

Vår leveranstid är 2-5 arbetsdagar. Vi skickar paketen med Posten eller med DHL. 

Ångerrätt

Enligt konsumentköplagen har du 14 dagars ångerrätt i butik. Varor skall returneras oskadade och oanvända i likvärdig förpackning, kunden står för fraktavgiften. Bifoga kopia på fakturan. Värdet på varan betalas tillbaka men ej frakten. Kontakta alltid oss före returnering. Skicka varorna i postpaket och ange var du vill ha beloppet insatt. Skicka inte mot postförskott. 
Ångerrätten gäller dock inte REA-varor.

Skada vid transport

Skulle dina voror vara skadade vid transport, kontakta oss via mail eller telefon så ser vi till att det blir tillrättat.

Paket som ej hämtats

För paket som inte blivit hämtade debiteras en avgift på 200 kronor för kostnaderna som expedieringen (frakt, returbehandling och packning) orsakat.

by Fröken Grönkulla

Vi skapar produkterna själva och därför kan vissa avvikelser förekomma. Även skillnader i färg kan förekomma då det inte alltid är lätt att fånga den rätta nyansen på bild.

Övrigt

Skillnader i färg kan förekomma då det inte alltid är lätt att fånga den rätta nyansen på bild.

 

 

Bilderna på produkterna får ej användas utan vårt tillstånd.