Sofia´s Kolor

Sofia´s Kolor är mjuka, sega och goda kolor i olika smaker som kokas hemma i mitt eget kök och packas med stor omsorg och kärlek. Jag använder mig av Dalspiras grädde (ett lokalt mejeri i Dalsland/Bohulsän) samt ekologiska råvaror i den mån det går när jag kokar mina kolor. Här kokas även annat gott godis samt andra goda bakverk i form av kakor och bröd som ni hittar i Gårdsbutiken. 

Kolorna sälj styckvis för 20 kr och väger 30 gram. Följande smaker finns att köpa/beställa:

- Chokladkola med flingsalt (en riktig storfavorit)

- Brynt Smörkola med flingsalt

- Vaniljkola

- Kokoskola (mjölkfritt alternativ finns)

- Smörkola med rostad kokos och flingsalt

- Chokladkola med mintkross (krossade Marianne-karameller på toppen)

- Kola med flingsalt och jordnötter

- Saffranskola (nov-dec)

- Ckoladkola med apelsin (nov-dec)


Är ni intresserade av större beställningar är ni välkomna att kontakta mig.

Mail: info@frokengronkulla.se

Mobil: 070-6747539


Vill ni blir återförsäljare eller köpa företagspresenter? Kontakta mig för priser!Varma Hälsningar

Sofia