Sofia´s Kolor och Fudge

Sofia´s Kolor och Fudge i olika smaker kokas hemma i mitt eget kök och packas med stor omsorg och kärlek. Den första vaniljkolan kokades sommaren 2017 och sedan dess har det blivit många nya smaker och fudgen har gjort sitt intåg. Jag använder mig av närproducerade, svenska och ekologiska råvaror i den mån det går när jag kokar mina kolor. 

Ni kan köpa de goda kolorna och fudgen i min webbutik, i min lilla gårdsbutik och hos mina återförsäljare som finns runt om i närområdet:

Prästgårdens Kafé och Logi, Hunneberg 

Bergaboden i Vargön

Lundens Gårds, Trollhättan

Butik 47, Vänersborg

Osthallen, Vänersborg (oftast till jul)

Nuntorps Bistro och Skafferi, Brålanda 

Utgårds, Fjällbacka

Sivans Ost, Vara 


Är ni intresserade av att beställa som återförsäljare eller till företag så är ni varmt välkomna att kontakta mig.

Mail: frokengronkulla@gmail.com

Mobil: 070-6747539


Varma Hälsningar

Sofia