Om oss


Välkommen till Fröken Grönkulla!

Sofia heter jag och älskar inredning. Jag blandar hej vilt mellan gammalt och nytt. En av mina stora drömmar föddes för många år sedan, att få driva en egen webbutik, fylld med sådant som ligger mig varmt om hjärtat.

Namnet Fröken Grönkulla kom min man Joakim på för många år sedan när jag startade min första blogg. Jag är uppväxt på en plats som vi döpte till Grönkulla när vi var små, uppkallad efter tv-serien Anne på Grönkulla. Vi tyckte båda att det var ett bra och ganska passande namn och sedan dess har det fått följa med mig. Detta blev även namnet på mitt företag när jag startade det år 2014. Under åren har jag pysslat med en hel del olika saker. Jag har drivit en liten gårdsbutik i vårt garage, åkt på marknader och sålt mina goda kolor och fudge, bakat m.m. 
Mina hemkokta kolor började ta form under höst 2017 men det var först under hösten 2018 som jag började sälja dem på julmarknader och via REKO-ringen i vårt område (trestad). Nu fortsätter jag min verksamhet i min nya webbutik samtidigt som jag kommer att åka på marknader runt om.

Hoppas ni vill följa mig här!

Kram Sofia


Fröken Grönkulla

Axel Roos Gata 2

46237 Vänersborg

Org.nr: 8501245925